Almi Açık Profil bilgileri Almi nickli üyeye ait bütün mesajları arattır goin' insane Üyelik tarihi 31 Mart 2015 Mesajlar 10.349 Seslenildi 962 Mesaj Etiketlendi 187 Konu Ruh Hali Cevap: Mutlu Yıllar Almi! 30 Mart 2016 1 @Narsist Teşekkür ederiim @Elimiel Teşekkür ederim bebeğiim @Cookie Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım benim @Yaprak Teşekkür ederim canım @Maleficent Bitanem benim, nerden istersen ordan kutla hepsi emrine amade İyi ki varsın meleğim beniim, ben de seni en az o kadar çok seviyorum, biliyorsuun Pastayı falan, tüm planları halledicez sen gel de Teşekkür ederim bi tanem, seni seviyorum @Damla Meleğim, ben de en az senin kadar özledim güzel sohbetlerimizi. Yaz tatilinde bu vakti yaratacağım ben, söz! Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, iyi ki tanımışım seni. @Regex Teşekkür ederim enişte bey. @Aleyna Teşekkür ederim canıım @Sportif Teşekkür ederiim @DARPA Teşekkür ederim. @Moreas Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim Alıntı "Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."