Penia Nickli Üyeden Alıntı
Dikkat etsene sende çok geçmiş olsun
Arabada gittiğim yerde değdi cam açıktı
O an kontrolümü kaybetsem kaza falan yapabilirdim.
Devlet bunları saldı ortalığa böyle çocuğuda yetişkinide terör estiriyor.
Ama asıl sürprizi hastanede yaşadım.

İşler dolayısıyla yobaz, vahşi, odun gibi insanların yaşadığı küçük kasaba gibi bir yerde geçici olarak bulunuyorum.

İşte şimdi yobaz dememin sebebi;

Hastaneye gittiğimde kimliğimde "hristiyan" yazdığını gören doktor umursamazlık etti ve boş yere bekletti en son ne yapacaksanız yapın dediğimde dikiş atılacak dedi beni hemşireye gönderdi. "Türbanlı" hemşirenin yanına gittim dikiş atılacakmış dedim. Ortalardan kayboldu bir 30 dakika bekledikten sonra gittim aradım buldum hemşireyi dikiş atılacaktı dedim.
"Üzgünüm atamam" dedi. Derken bir hastabakıcı çağırdı oda sert muamele yaptı.
gel uzan şuraya atacağız işte ne dolanıyorsun ortada diye azarladı.
Ama ben kendimi zor tutuyorum birilerine saldırmamak için çünkü gerçekten çok sinir bozucuydu.

Bende hastabakıcıya attırmadım tabii çünkü dikiş atmak cerrahi bir operasyon sayılır ve hastabakıcının bu konuda eğitimi yoktur.

Doktor hemşire ayırt etmem ister erkek-kadın olsun ister müslüman-ateist olsun ama hastabakıcı nedir ya ? görevi değil bir kere...

O halde çıktım o hastaneden yaklaşık 70 kilometre yol yaptım başka bir hastaneye gittim
Neyseki yara kapanmamıştıda sorunsuz atılabildi...

Ben normalde ramazan ayında dışarıda su bile içmeyen biriyim insanlara saygımdan dolayı
Elimden gelen en ileri saygıyı göstermeye çalışıyorum.
Ancak müslümanlar bana böyle yapınca bu ülkedende müslümanlardanda soğumamak elde değil...