Konu: Regex
Tekil Mesaj gösterimi
Nyenaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Seslenildi
1088 Mesaj
Etiketlendi
93 Konu
Ruh Hali
Kotucocuk
Standart Cevap: Regex
24 Nisan 2016
50
Buraya gelmeden inanin ne onu ne damlayi tanimiyordum.
Siz hakkinda cok konusulan insanlari yakindan tanidiniz mi hic ? Yoksa soylenenlere kulak mi astiniz bilemem ama. Ben buraya geldigimde beni benden taniyan iki insan vardi. O da damla ve ongun abiydi. Kac aydir burdayim yonetimde olsam da olmasam da hatta foruma giris yapamadigim donemde bile yanimdalardi.
Benim onun deyisiyle hakkimda " algi operasyonlari" vardi mesela.
Ninova reklamci ninova her yerde sevgili buluyor vs. Vs.
Ama o beni benden tanidi ve ne dediyse cikti ve cikiyor.
Hatta burada acmayacagim ama ucumuzun bagi saglam bir sekilde sinandi aylar evvel. Benim onlari birakmam ya da onlarin herkesin deyimiyle beni kovmalari gerekirdi. Ama bizim baglarimiz aksine guclendi.dun o olay iyi ki olmus derken buldum kendimi. Keza ongun abide oyle soyledi. Cunku biz bu bagi kazandik o sayede Su an onun sozlugune damlamida yaziyorum cunku biz nescafe ucu birarada gibiyiz. Aslinda onlar birlikte ikisi birarada. Ben olmasam bile burayi mukemmel devam ettirirler suphem yok. Ama ben resme biraz da olsa renk katmak istedim. Onumuzdeki 10 yil yonetimde ya da degil ama varligimla burdayim , onlarlayim.
Her zaman yanlarindayim. Onlarin da benim yanimda olduklari gibi.
Ve ongun abi gercek bir abi. Iyi ki tanidim onlari.
Bu kadar duygu'sallik yeter
Bir gun kotuluklere karsi siber savas actigimda bana destek ol emi divilipır abi
Konu Nyenaira tarafından (25 Nisan 2016 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.