@Esrar'ı buradaki duruşuyla zaten tanıyordum ama dün, 6 yıl önce birlikte bulunduğumuz platformdaki kullanıcı adını da öğrendim ve açıkçası eski bir dost diyebileceğim birisiyle yeniden bir araya gelmek sevindirici. Tatsız ve saçma bir konuyu aradan çıkardık. Ara bozucular kol geziyor mâlum, pek bu konunun üzerinde durmayacağım. Dışarıdan izlemeye devam ederler.

Kendisiyle dünya görüşümüz, siyasi bakışımız farklı olabilir ancak tüm bunlar adamlık vasfını ondan almıyor, aksine bu farklılıklara rağmen karşılıklı anlayışımız ve yeni yeni gelişen dostluğumuz pekişiyor. Bu doğrultuda hoşgörü kavramının inançla bütünleşimini görebilmek mümkün oluyor. Bana anlattığı hayat tecrübeleri, yaşadıkları ve olaylar karşısında gösterdiği tutumlar da yine kendisinin mert, yürekli ve aynı zamanda insancıl yanını ortaya koyuyor. Böyle bir adamla tatsız bir konuyu çözümlerken konuşmak bile bir başka tattı, artık iyi şeyler paylaşmak ve aydınlanan yanlış anlaşılmaların sonucunda ileriye yönelik paylaşımlarda bulunmak çok daha başka bir zevk olacak.

Siz bakmayın mizahi yaklaşımlarına, kola ya da pasta ikramlarına, çay-kahve üzerinden yaptığı kısa esprilere. Kalemi kuvvetli bir yazardır da aynı zamanda, ama pek öyle gövde gösterisi yapmayı sevmez.

Yine gelirim ben, ama önce şu yorumun karşılığı olan 2 BTC ödülümü Bitcoin cüzdanıma alayım. Hadi görüşürüz.