@
hergele; profilime gönderdiğin ekran görüntüsünü şimdi inceleme fırsatım oldu. Olaylarla bağlantın nedir veya bu forum gerçekten kimin? Bunu bilemem, açıkçası ilgilenmiyorum. Yalnız bu "forumum" dediğin site için; Forumunuz.Com üzerinden hem @
EkoL hem de @
Crayz61, üyeleri özel ileti yoluyla davet etme karaktersizliğini gösterdikleri için buradan uzaklaştırıldılar. Mantıklı bir analiz yapacak olursak, burayı reklam malzemesi olarak kullanmak isteyenlerin; forumları için yine buradaki vBulletin bilgimden yararlanarak sorun çözmeyi istemeleri ne kadar ilginç! @
EkoL da buraya ilk geldiğinde vBulletin konularına ilgiliydi.
Diyeceğim odur ki kardeşim, bu forum seninse kusura bakma ama iyi anılmıyorsunuz. Eğer bu forum senin değilse, emek verdiğin yerlere dikkat etmeni öneririm. Ben buranın teknik sorumlusu olarak, böyle çirkince uygulamalar gerçekleştiren bir forum için vBulletin yardımında bulunursam; kendimi bu oluşuma, yani Forumunuz.Com'a ihanet etmiş sayarım. Bu bağlamda maalesef konuyu kilitlemek durumundayım.
Senin için de bir uyarı olsun, sonuç olarak kimin nerede ne emek vereceğini belirleyecek merci bizler değiliz. Ama bir daha yardım istemek amacıyla paylaştığın en ufak bir ekran görüntüsünde bile bu sitenin adı geçerse, üzülerek söylemeliyim ki gerekli işlem yapılır.
İyi forumlar...