Cemaatte kaldigim donemde bir gun her yeri dip bucak temizledik. El ele tutusulup salavaf getirilmesi suretiyle " Efendimiz (sav) odaya tesrif edecekler denildi. buyuk bir maneviyat yuklediler bize. bense kendimce bu mumkun mu biz kimiz ki gelsin diyordum. nihayet herkes el ele tutustu ve el ele tutusup salavat cekmeye basladik. herkesin ustu basi da temiz sevgiliye gider gibi .
Gozlerinizi israrla kapatin denildi. ama seytan mi durttu ne oldu bilmem. herkes yasadigi duygu firtinasindan agliyordu. hatta bende ufak ufak agliyordum. gozumu araladigimda lakabini minoset koydugumuz munevver abla esarbin birine oteki odada biseyler puskurtuyordu. ve hepimizin gozu kapaliyken basimizin ustunden geciyorken gul kokusu aliyorduk. aglamalar artti kimse acmiyordu gozunu. sonra yeter diye cok maneviyat yuklu ama kapali olmayan hatunun basindan esarbi dustu o gul kokuluyu yerine koydu kiz panikledi aldi basina gecirdi. iste o an kiz bi feryat kopardi. efendimiz burdaydi kokusu sinmis diye. ama bu nasil bir dusuncedir gelip esarbina kokusunu sana ozel sindirecek.. iste o gun dini yasayanlar ve sozde yasayanlar olarak ikiye ayirdim inancli kimseleri.
dindar olmak ugruna maalesef Allah' a ve peygamberlerine sirk kosan insanlari gordum o gun ve bu basligi gorunce ifade etmek istedim.
Sent from my LG-H525 using Forum Fiend v1.3.3.