Spartacus Nickli Üyeden Alıntı
Beni fazlasıyla onure ettin @Regex sağolasın.Doğrusunu istersen 3 sene önce ben de senin gibi bırakmıştım, fakat içimde birşeylerin eksik kaldığını, birşeyleri tam olarak başarmadan köşeme çekildiğimi farkettim.Bazıları bu duruma şeytan dürttü de diyebilir ama ben ideallerimin peşinde olmayı seviyorum.Güzel bir projeyle veda etmek için döndüm ama sanırım önümde daha uzun bir zaman var.seninle dediğin gibi çok sohbetimiz olmasa da hep birbirimize saygı duyan bir diyalog içinde olduk ve tanıdığım güzel, idealist adamlardan birisin.Açıkçası forumunuz da çok hoşuma gitti ve sanırım girdiğim ender forumlardan biri olarak kalacak bundan sonrasında da.Tabi elimden geldiğince de tavsiye etmeye çalışacağım.Keyifli forumlar herkese.
Eyvallah, ben de sana güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. IRC konusuna ben de geçen yıl bir dönüş yapayım dedim de ortam eskiye nazaran çok daha bozulmuş. Ben yapamadım, ortağım da vardı. Beraber karar alıp kapattık ve dönmemek üzere bıraktım. Hem ilişkim de olduğu için -erkek olmama rağmen- IRC ortamının o sapık kültürünü çekebilecek yaşı çoktan geçtim. Sen evli olmana rağmen yine iyi idare ediyorsun, gerçi yöneticilik ve liderlik vasıflarına sahip olduğun ve evli olduğunu yansıttığın için yaklaşamıyorlardır. Sağlam bir jübile yapmak, ortaya verdiğin emeğin karşılığını gösteren icraatlar koyarak zihinlerde böyle bir ima oluşturmak güzeldir. Değecek olduğunu düşünsem ben de bunu yapardım ama gelişen teknoloji forumları bile feci etkilemişken artık IRC ortamlarında bizim gibi insanlar maalesef pek kalmadı.

Ancak dediğim gibi senin sunucun gerçekten ortamıyla, prestijiyle ve nitelikleriyle çok kaliteli bir sunucu. Dilerim umduğun yerlere gelir, hatta kullanıcı sayısı bakımından da en iyisi olursun çünkü bunu hak ediyorsun. Sunucun için aldığın forumla ilgili de vBulletin konusunda herhangi bir şeye ihtiyacın olursa buralardayım. Sana da keyifli forumlar dilerim. ^^