Gülfem Açık Profil bilgileri Gülfem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Haziran 2016 Bulunduğu yer Yıldızların çiçeklere göz kırptığı yerden Mesajlar 6.914 Seslenildi 664 Mesaj Etiketlendi 127 Konu Ruh Hali Elâ Gözlüm 22 Haziran 2016 1 Olur ya ağlarsan bir hüzün vakti Sevgimi hatırla gül ela gözlüm Sana yüreğimin en büyük akdi... Çağrınca gelirim bil ela gözlüm Beni merak etme boş ver cismimi Eğer istiyorsan sakla resmimi Üstüne sevdamla yazdım ismimi Dilersen onu da sil ela gözlüm Bundan sonra bana her şey nafile Ben kervanbaşıyım dertler kafile Şu dünya cennete dönüşse bile Sensizken ateşten çöl ela gözlüm Nasıl unutsun ki bu yürek seni Unutmak kolay mı yaşanan dünü Eğer yaşatırsa bana o günü Kesilir kökünden dil ela gözlüm Bir gün şu bedenim toprak da olsa Bütün uzuvlarım aciz de kalsa Nemrut’un ateşi üstüme dolsa İsmini haykırır kül ela gözlüm Sen benim sevdamken bana yasaklım Ben sana suçluyum sense hep haklım Sevmek ne kelime zavallı aklım Senin ayağına yol ela gözlüm İhsan’ın her daim sensin dilinde Varlığı yokluğu senin elinde Razıdır bir ömür senin yelinde Olsa da kırılan dal ela gözlüm Hangi bülbül kıymış acep gülüne Can sitem eder mi candan gelene Vefalı olup da dünü bilene Can feda, titreme, al ela gözlüm İHSAN TURHAN Resimleme : Gülfem Konu Gülfem tarafından (22 Haziran 2016 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir. Alıntı