Tekil Mesaj gösterimi
"Aslında İnsanlar, sadece dua ederken dürüsttür... "
Seslenildi
79 Mesaj
Etiketlendi
5 Konu
Ruh Hali
Yalniz
Standart Cevap: `Aşık değilim ama seviyorum` diyen birisi aslında ne demek istiyordur?
22 Haziran 2016
3
Dünyanın en güzel cümlesi. Aşk her şeyi berbat etme potansiyeline sahipken sevgi duyguların en güzelidir. heyecanlar aşklar yaşanır biter geriye sevilecek bir insan kalırsa işte o zaman şanslısınızdırOlacak iş değildir..sevgi herhangi iyi birine duyulacak bir kavramdır. Sevgili olunmuşsa aşksız olması torba doldurmaktan başka iş değildir.Sizi özel kılmaz. Oysa sevgi herkese duyulabilirken aşk en özel kişiye duyduğunuz his olmalıdır.Ama aşk yürek cesaret ister. sadece sevdiğini savunan insanın kaybetme korkusu da yoktur. seviyor olursa olur şeklide düşüncelerdedir.Öyle sanılsa da bu gerçek ilişki değildir.Olsun diyedir.Sonuç olarak aşk varsa vardır yoksa yoktur. yapacak birşey yok.Bu kontrol edilebilir bişiy değildir.Sadece severek ilişki mantıksal yaklaşanların işidir.Bana göre aşkla mantığın otralamasıdır gerçek ilişki.Ama matemetik zor bilinir ve kimse bunu beceremez.

Aşık değilim ama seviyorum.. içler acısı ve malesef işittiğim bir cümle.Aslında bu sizden daha çok kendini sevdiren birine de şans tanır.Yani sadece sevgiyle hareket eden ilerleyebileceği gibi hayatında başkasına da yer verebilir.Burda kendinizi bir seçenek gibi hissedebilirsiniz.Fakat ilişkide seçenek olmak vazgeçilebilirliğin de göstergesidir.İlişkide kız da erkek de as oyuncuyu oynamalıdır.Değilse bırakın uğraşmayın diyebilirim.Ama aşık iseniz böyle bir durum imkansızdır..Bir daha duyarsam böyle bir söz, sevgi duyduğun herhangi bir insandan farkını hissedeceğin ve hissettirebileceğin birisini bul cümlesini de ben sarfedeceğim.....
Konu Emir tarafından (22 Haziran 2016 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.