Emir Nickli Üyeden Alıntı
... @Regex beni banlarmısın kardeşim buna bırakma bak
Banın açıldıktan sonra aynı tutum ve davranışları sürdürürsen ve bu, bana denk gelirse elbette kırmam seni. Hatta banın süresiz de olabilir.

Yalnız geldiğinde okumanı ve bilmeni isterim ki bu tutumların yaşını yansıtmadığı gibi, 12 yaşındaki çocuklar bile böyle davranışlar sergilemez. Ban sipariş etmek nedir yani? Beğenmiyorsan -daha önce yaptığın gibi- çıkış bağlantısından forumu terk eder ve -bugün yaptığını yapmayıp- bir daha uğramazsın. Tepki koyan, haksızlık edildiğini düşünen adam arkasında bıraktığı ortamdaki rankında ne yazdığıyla ya da üzerinde çizgi olup olmadığıyla ilgilenmez. Sonuç olarak en sonki davranışlarından sonra kimse sana kal demediği gibi bugün de maalesef aynı gereksiz polemikleri sürdürdün.

Özetle ben ne teknik yetkili olmamın dışında forum yöneticisiyim, ne bana duyduğun saygıyı ifade etmenin dışında senin ahbabınım, ne de gerçek anlamda aramızda bir dostluk olsaydı dahi seni kayırırdım. Umarım banın açıldığında tutum ve davranışlarını gözden geçirir, olgun bir birey gibi davranmayı öğrenirsin.