Kürt - Türk etnik çatışması . . .
Bu çatışmayı yaptılar çünkü, geçmişte atalarımız Kurtuluş savaşında omuz omuza savaşıp bu vatanı kurtardı.Biz bunları ayrıştıralım dediler, dediler ki bunlar bir olursa dünyanın anasını ağlatırlar.
Türkiye sağ-sol çatışmasını geride bırakmış !
Çünkü artık başka ve en az o dönemlerdeki kadar kötü bir çatışma var.."Açık-kapalı.." çatışması.

Türkiye çıkarları doğrultusunda bazı ülkelerin baş düşmanlarıyla doğalgaz vb. ekonomik anlaşmalar yapmaya başlamış . . .
İsrail ile anlaşmıştı mesela bu batı israilsevici değil miydi? bizim ak troller yerlere colaları boca etmiyor muydu israil malı diye.ee batı israille anlaştık diye kıskandı mı şimdi? bilemedim.
Anlaşma ile ilgili haber

Haklı yanlarınız yok değil ama, ben şunu bilir şunu söylerim önceleri RTE yaptırdı diyordum hala da diyorum aslında daha da doğrusu yapılacağını duymuştu-yapılması da her açıdan ekmeğine yağ sürdü çünkü bu iktidar kanla besleniyor 20 temmuz suruç patlaması vb.) zaten o yüzden adamlar panikleyip bu işi öne aldı.
Yalnız bugün baskın videolarını izledim.Asker telefonla oynuyor.Hiç çatışmaya bile girmeden teslim oluyor polise.Garip değil mi bu da ?

Güzel bir yazıydı, kaleminize sağlık