Öncelikle teşekkür ederim.
İsrail ile anlaşmıştı mesela bu batı israilsevici değil miydi? bizim ak troller yerlere colaları boca etmiyor muydu israil malı diye.ee batı israille anlaştık diye kıskandı mı şimdi? bilemedim.
Evet,tezatlık her daim var.
Lakin anlaşmada aslolan Rusya ile olan yakınlaşmadır,tıpkı Menderes döneminde olduğu gibi akabinde darbe olmasıdır...
RTE yaptırdı diyordum hala da diyorum aslında daha da doğrusu yapılacağını duymuştu
Evet,yapılacağını düşünüyorlardı,Mit bununla ilgili onlarca istihbarat aldı ancak hiçbirini netleştiremedi ve akabinde olay patlak verdi.Bunu kendileri de itiraf ettiler ''biliyorduk ancak bu denli olacağını bilmiyorduk'' dediler.
Kısaca şöyle söyleyeyim,sahte bir darbenin dünya tarihinde duyulmuşluğu yoktur.Çünkü darbe demek,girişim dahi olsa,bizde olduğu gibi,
devletin,istihbarat servislerinin acizliği demektir.Kaldı ki halk engelledi,hükümet doğrudan engellemedi.Bunu kendileride söylüyor.Bu sebepten ötürü hükümet kendini yükseltmek yerine,yerin dibine sokmuştur.Bu darbenin sahte olduğunu çürüten bir tezim.
Diğeri ise,ben cumhurbaşkanı olsam,böyle bir oyunu köşkümdeyken yaparım,yüksek güvenlikli bir yerde yaparım.Ortada Işid,Pkk kol gezerken kendimi marmariste ve uçakla havada riske atmam
Yalnız bugün baskın videolarını izledim.Asker telefonla oynuyor.Hiç çatışmaya bile girmeden teslim oluyor polise.Garip değil mi bu da ?
Erler şehire tatbikat yapacağız denilerek indiriliyor çünkü.%95'i durumdan habersiz. (Erler için söylüyorum ) %5'ide darbeden haberdar,rütbeli darbeci askerler.Zaten tanklarla insanları ezenlerde,tepemizden jetleri uçuranlar da bu %5'lik kısımdı.