Coldman Nickli Üyeden Alıntı
mesela 3 farklı tema olacak sitede şimdilik bu kadar biliniyor olması yeterli gibi.

kısacası şiirden nefret eden birisi bile olsa girdiğinde şiir okumadan cıkamacağı bir siteyle karşılaşacak. ne kadar maliyetli olur bilmiyorum da. bakalım herşey nasip kısmet şimdilik sadece birer program bu düşüncelerim.

aslında maddi anlamda elim istediğimden güçlü olabilse siteye özel yazılım yazdırırdım. mesela ruh haline göre tema. misalen üç müzik ekleyeceğim ve herhangi birini seçen bir kişi seçtiği müziğe göre bir tema ile karşılanıp şiirlerle buluşacak. gibi gibi derin düşüncelerim var da ... bakalım neler getirecek hayat ve şartlar. ve üzerine düşündükçe kafama deli şeyler geliyor.
@Regex , dostum bu üstte yazdığım mevzu tahmini olarak sence ne kadara patlar. burdan söylemek istemezsen dm'den de söyleyebilirsin gerçi bunu bile dememe gerek yokta, içim rahat olsun.

Fikir muhteşem diyorum başka da bir şey demiyorum. Pahalı olacağını da düşünmüyorum, sonuçta yapılacak işlem bir kaç tema tasarlanacak ve seçilen müzik tarzına göre o temaya yönlenecek. Yalnız bir sorun var kanımca şiir sitesi için çok iddialı kaçmaz mı?