Fuhre Nickli Üyeden Alıntı
Şiirlerinizi kendi sesinizden kayıt alın, youtube a yükleyin. Domain belirlendiği zaman youtube kanalınızı da açarsınız. Hem ufakta olsa zamanla belki bir şeyler kazandırabilir. Sitenize de sesli şiirlerinizi sunarsınız. Farklılık her zaman güzeldir.
o da akılımda hatta burda bile seslendirilmiş bir kaç şiirim var. bu bölümde birisi yanılmıyorsam sabit konu idi. işin içine youtube girince olay biraz farklılaşıyor aslında. videoların harika ve ses kaydının profesyonele yakın olması gerekiyor vede sürekliliği olmalı aynı zaman da bir kitleye ulaşmak isteniyorsa. zaten gündüzleri yeterince yoruluyorum. bunu şuan kaldıramam sahsen. diğer programları daha da ileri atmak zorunda kalırım. şu saat oldu ben hala yazıyorum. sabahın köründe işe gideceğim. ama duramıyorum yazmadan. seslendirme işi sanıldığı kadar bir iş kolay değil bence.
söyle bir örnek vermek isterim. bir gün bir arkadaşım bana geldi. bende o kahvesini yudumlarken oarada yazmak geldi içim yazdım. ve dedim ki şunu bir okusana sesli telefona kayıt alalım. telefonu açıp eline verdim nutku tutuldu kalbim yerinden çıkıyordu dedi ben ekledim dedim ki sandığın kadar kolay değilmiş değil mi sana diyecek birşey bulamıyorum demişti.