Damla Açık Profil bilgileri Damla nickli üyeye özel mesaj gönderin Damla´nin Web Sitesini ziyaret edin Damla nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Aralık 2014 Bulunduğu yer İzmir. Mesajlar 45.997 Seslenildi 8368 Mesaj Etiketlendi 235 Konu En Güzel Bayrak Resmi Manzarası Yarışması - Başvuru 04 Ağustos 2016 1 En Güzel Bayrak Resmi Manzarası Yarışması - Başvuru Merhaba değerli Forumunuz Ailesi; Yeni bir yarışma ile karşınızdayız. Yarışmamızı kısaca anlatmam gerekirse; Biliyorsunuz zor bir süreçten geçiyoruz, bizim de bir katkımız olsun istedik. Ve, bu süreç içerisin de ülkemizin her yeri bayraklarala donandı. En Güzel Bayrak Resmi Manzarası Yarışması, gördüğünüz, beğendiğiniz bayrak resmi manzaralı olmak şarkıyla resimleri bana özel ileti yoluyla bana yollaya bilirsiniz. Örnek vermem gerekirse; Yarışma Kuralları; - Forumunuz.Com Genel Kuralları yarışma içerisinde geçerlidir. - Gönderilen Sözler yarışmaya katılan arkadaşlarımızın ismi belirtilmeden ankete sunulucaktır. - Yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla resimleri göndermelidirler. - Her üyenin bir resim yarışmaya katılma hakkı vardır. - Yarışma birincisine Rankı eklenecektir. - Bu başlık altından paylaşılan sözler kabul edilmeyecektir. Yarışma hakkında sormak istediklerinizi bu başlık altından sorabilirsiniz. Yarışmaya katılacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum Son katılım Günü 18.08.2016 perşembe. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. Years and years.