Gülfem Açık Profil bilgileri Gülfem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Haziran 2016 Bulunduğu yer Yıldızların çiçeklere göz kırptığı yerden Mesajlar 6.914 Seslenildi 664 Mesaj Etiketlendi 127 Konu Ruh Hali Sessiz Sev l Gülfem'ce 05 Ağustos 2016 1 Bu genzimde kendini yakan acı Gitgide deşiyor içimi adını haykırdıkça Küçük sandığın hikayenin her nefes arasında adın var Oysa ne kadar çok susuyorum aşkına dair Cesaret bulsam hani Hiç olmazsa kendimi kalbine mermi edip sıkacak kadar Çıkmazdım gözlerinin yörüngesinden Bir türküyü dua eder, kendime aşılardım senin sesinden ... Hep küçücüktü umutlarım Düştüğüm yerde karışıp giderdi dizlerimin h/iç kanamasına En son çocukluğumda ağlamıştım bu kadar saf ve masum En son kalbim, ilkbaharı terk ederken çiçeklerini recm eden ağaçlara acımıştı belki Bıktım bu canımı kendine oyuncak eden uykusuz gecelerden Söz dinlemez halimi kaç kez imtihan ettim Her seferden elleri boş döndüğüm bu öykü, kaç kez kırbaçladı gerçeklerimi ... Ne senden caydım Ne de sana yandığım karanlıkta oturup yıldız saydım Varsın sevme, seven kalbim vazgeçmez ibadetinden Hatırlama sana baktıkça kendini imha eden bakışlarımı Çarem olmasan da her haline kabulüm yürekten İyileşmeye yüz tutsa, kesip atarım sözlerimi Sana dair başlayan en büyük harften! Arada bir hatırla ’Ömrümce sevebilirim’ demiştim Hâlâ derdi içimde yularından kurtulmayan özlemelerin Her gidişinde infilak eden dil... G.G. Alıntı