@eVerY - YouTube videolarını BB koduyla izletmek hem sistemsel olarak daha stabil oluyor hem de o geliştirmeyi daha çok seviyorum. Ben de ilk olarak bunu düşünmüştüm ancak kullanım kolaylığı açısından tam aksine, üyelerimizin v='den sonraki ID'yi kesip BB kodu içine almalarını; olduğu gibi linki kopyalamalarından daha zor gördüğüm için eklentiyle işlevi gerçekleştirdim. 2014 yılından sonra SSL sertifikalarına geçiş gerçekleşti malum, bu yüzden HTTPS içerisinden "s" harfini silmek gerekiyor. Şu andan itibaren eklentiyi kaldırıp BB kodunu etkin kılarsam bu kez de önceden eklenmiş videolar çalışmayacak.

Son günlerde bazı arkadaşlardan videoların sorunlu açıldığıyla ilgili çeşitli bildirimler aldım, bu bağlamda senin de bilgi birikimine güvendiğim için ekstra önerilerin olabileceğini düşündüğümden dolayı konuyu yoruma açıyorum. Dediğim gibi bu şekilde başladığımız için artık BB koda dönmek, eski videoları tek tek düzenleme külfetini doğuracağı için sağlıklı bulmuyorum ama farklı bir önerin olursa onu uygulayabiliriz. Senin fikirlerin her zaman değerli. ^^