Gülfem Açık Profil bilgileri Gülfem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Haziran 2016 Bulunduğu yer Yıldızların çiçeklere göz kırptığı yerden Mesajlar 6.914 Seslenildi 664 Mesaj Etiketlendi 127 Konu Ruh Hali Aklımı Uyandırma Bu Bitimsiz Rüyadan 19 Ağustos 2016 1 Aklımı Uyandırma Bu Bitimsiz Rüyadan Sevgilim Kendimden vazgeçtiğimde geç olacak her şey Aç kulağını dinle beni Kelimeleri yutkunup yutkunup Yine de diyeceğim söylemek istemediğim şeyleri Ölümsüz kelimeler hatırına Anıların içinde Kalma diye Sevgilim Bütün heyecanımı tanıyor kelimeler Varsıl hezeyanlara Çalakalem koşarken Ardımızdan ağlamakta sığırcık kuşları Dizleri yara bere şiirlerimizin Bazı öksüz Bazı yetim Sevgilim Seni aradığım senelerin hesabını sorma Ve seni bulduğumda o çocuksu mutluluğumu Bana çok görme Ürkek yüreğimin dağlarında Tutkularla karılmış bir adamdır Sana sunduğum Yaşayamadıklarımı bana çok görme Sevgilim Fransız kalmasın hiç bir sözcüğün Bakışların Yakarışların Boğazımıza ilmek ilmek dokunan Nefesimiz olsun Varsın hiç kimse bizi anlamasın Sevgilim Ölgünleşmiş mısraların içinden Saraylar kuruyorum Yüreğinin yettiği yerlere Kapıları kalın kilitler altında sevdamızın Ve bütün nehirler akmakta içlerimizde Kan revan uyanırken şehirler Sevgilim Aklımı uyandırma bu bitimsiz rüyadan Bilelim ki Sonunda mutluluk şarkıları kadar Tadı damaklarımızda bal dokunuşların Bir vedadan uzak Bir sevdaya yakın Ne mümkün ayrılıkla kalmak. Sevgilim İçimde yeni filizlenirken adın Eskitme dallarını Koparma yapraklarını Sevgilim Görüyor musun Bak Aşk-ı İstanbul Bizim için ağlıyor Adem Efiloğlu Alıntı