Bi iş arkadaşım hediye etti, takacağımdan değildi fakat baktım faydası var takıyorum yoksa gözler kan kanağı gibi oluyordu sürekli saç girmesinden.
Çalışmış olduğum yer de ki yaş ortalama aralığı min:20 max:55.
Bir çok insanin olağan bir şey olarak kabul etmesi Türkiye de pek kolay olmuyor. sonuçta bir taçla bir adam adamlığından olamaz. böylesi de varsa diyemeyeceğim de anlarsınız biraz düşünence. argo kullanmak istemiyorum.
Sonuçta bir insan kendine yakıştırıyorsa başka bir insanin onu eleştirmeye hakkı oldugunu düşünmüyorum şahsi fikrimdir.
"Gözlük kullanan bir insana dört göz demekle aynı kapıya cıkar. "
herkes kendi hayatını yaşiyorsa, onun hayatına müdale edebilmesi için iş arkaşı yeterli bir seviye değildir. uyarırsın eyvaallah fakat insani bir dil ve üslüp ile. "bu gun taç takan yarın küpe de takar" diye adım cıktı sayılır. kendime yakıştırdıktan sonra kimseyi bağlamaz. ek parantez(Takmam, takana saygım vardır bir noktaya kadar.) Taç konusuna gelecek olursam, kaçıncı yuz yılda olduğumuz ve dünyanın her geçen gün geliştiği bir dünya da böyle taçla adamlık kıyaslamak cuhelalıktan başka bir şey olamaz. İlk gün pek bi kafam ağrıdı fakat şuan kimse çıt edemiyor susturuyorum herkesten bir kelime duymak bile kırmak istememe ragmen kır diye haykırıyorsa kırarım sorun yapmam. yani işin özü bir insan taçla veya herhangi bir şey adamlığını kıyaslamak adamlik zaten olamaz.
daha da yazardım da, yeterli oldugunu dusunuyorum. fazla da kafa şişirmek istemem..
muhabbetle..
sevgiler.
bir yanım yazdı,
bir yanımda kış!
bir yanım daha vardı güz,
bir yanımda sen yøktun!
"
ben sana yakındım,
sen ise hep yakındın."
ben çøk şâîr değilim, şîîr çøk...
&
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
öhü öhü,
ehe ehe. ^^
|
Ben kendime yabancı, sen kendine yalancı.