Yanlış yaptığım zamanları düşünüyorum da bunları kategori halinde sıralayabilirim.Birincisi her insan gibi düşünmeden harekete geçmek.Bunda alt kategoriler de olabilir;düşünmeye zaman olmaması gibi.O an bulunduğum durumdan kurtulmak için aklıma mantıklı gelen birşeyi panik halinde uygulamak olabilir.Bu bana sadece zaman kazandırıcak ve düşünmemi sağlıcaktı.Ama tamamiyle daha kötü yanlışlara sürükledi.İkinci sırada düşünerek verdiğim yanlış kararlar var.Bunun alt kategorisi sanırım deneyimsizlik olabilir.Bunda yanlış o kadar kötü olmasa gerek.Üçüncüsü ve beni sizlerden ayıran kategori ise; çift düşünerek yanlış olduğunu bildiğim halde harekete geçmekti.Yanlışın çıkacağı çok belliydi fakat kendime engel olamıyordum.Beynim bölünmüş ısrarla yanlışı istiyor,beni üzmek,bana zarar vermek istiyor.Kendime söz geçiremiyor yanlışa doğru emin adımlarla gidiyorum.Yıllarca beynimde olan ayaklanma sonunda sınırları açıyor ve beni kontrol etmeye çoktan başladı.Beklediğim birşeydi bilerek besledim O'nu.