Ne yalan söyleyeyim; kullanıcı adını ilk gördüğümde "Mehmet abiye özenip bu takma adı seçti sanırım" diye düşünmüştüm. Keza bu ortamlarda bir adınız varsa, taklitçiniz çok olur. Benzer şeylerle ben de çok karşılaştım. Bir ara her girdiğim sunucuda, her forumda bir adet Regex görür olmuştum. Taklitler asıllarını yüceltir sonuçta.

Daha sonra gözlemledim, nihayet de bugün kendisinin kim olduğunu çıkarım yoluyla birkaç ileti vasıtasıyla öğrendim. Meğer düşündüğüm gibi bir durum yokmuş, eminim bu kullanıcı adını burada farklı kullanmasının da bir nedeni vardır. Kendisi daha önce 2 yazar arkadaşla beraber, bizim geçen yıl @Damla ve @Smyrna ile beraber yönettiğimiz -ve daha sonra kapanan- foruma gelmişlerdi. Daha sonra sanıyorum bir aksilik yaşandı, bir şeye alındılar yahut sevmedikleri ve bizim de anlamlandıramadığımız bir durumla karşılaşıp gittiler. Ancak bu kısa sürede kalitelerini iyi hissettirdiler. Sonra kendi forumlarını açtılar, şimdi buraya gelip hem de etiket yapmadan foruma yardımcı olması çok olgunca bir davranış biçimi. Kendi forumları varken buraya bir şeyler katmak demek, bunu da geçtim; isim yapma beklentisi/kaygısı gütmeden bu alçakgönüllülüğü sergilemek demek, bir insanda kalite ve olgunluk yönlerinin ne denli geliştiğine işaret eder kanısındayım.

Şunu söylemeliyim ki, kendisi ve arkadaşları kalitelerini çok nacizane yansıtmıştı o dönemlerde ve yine itiraf etmeliyim ki, ilk paragraftaki düşüncemden dolayı ziyadesiyle utanç duydum. Bunun için kusuruma bakmaz umarım.

Yaşamınızda başarılar dilerim.