Regex Nickli Üyeden Alıntı
Ekranlara geldiği 2006-2007 yıllarında müptelası olduğum bir diziydi. Konusu biraz arabesk gibi gözükse de aslında güzel bir hikâyesi vardı. Ancak dizinin senaristi Sergin Hanım, sağ olsun aynı zamanda Aynalı Tahir gibi saçma dizilerin de senaristi olduğu için diziyi biraz sulandırıp 2. sezonda mantık hatalarıyla donatmış ve finalde Camcı Baba adlı ermiş karakter, tüm kötülerin başı çıkmıştı. Sürprizli son yapmak istediler ama çok mantıksız; diziye yakışmayan bir sondu. O yaşlarımda "ulan bu senaryoyu keşke ben yazsaydım be, diziye yakışır bir final yapardım" demişliğim çok olmuştur.
Aradan 10 yıl geçmiş. Özellikle müzikleriyle hâlâ hafızalarda olması beni mutlu ediyor. Geçen yıl da yine bu forumda @By_YaNLıZ'ın imzasıyla diziyi hatırlamıştım.
Teşekkürler @Toprak. Sen de izlemiş miydin diziyi yoksa?
bu dizi unutulmazlarım arasında kaldı.dediğin gibi güzel gidiyordu hersey.ama senarist saçmalamaya başladı bitirdi diziyi böyle son olmaması gerekiyordu..evet suan gercekten yıllar kayboldu kaç yıl gectı ben bile bılmıyorum ama bildiğim tek şey var hala aklımda şarkıları ve müzikleriyle..
bende teşekkür ederim @
Regex
ve bu fon müziği ile seni selamlarım dost