Konu
:
Kara Sevda Replikleri
Tekil Mesaj gösterimi
Gökkuşağı
Açık Profil bilgileri
Gökkuşağı nickli üyeye özel mesaj gönderin
Gökkuşağı nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Seslenildi
783 Mesaj
Etiketlendi
180 Konu
Cevap: Kara Sevda Replikleri
03 Eylül 2016
2
Yasemin:
Off Nihan yaa, almışsın gazı enerji patlaması yaşıyosun. Düpedüz kıskanmışsın işte.
Nihan:
Of Yasemin çok konuşma, şimdi sinirden senin kafanı falan ısırıcamm ha! Kıskanma falan yok. Hayır yani zaten canım yanmış, onun acısını böyle kendi karnımda hissediyorum, merak ediyorum, gidiyorum yanına, soruyorum falan...çünkü insanım ben anladın mı! İnsanlık bunu gerektirir!
Yasemin
: Hı hı evet. Öyle demesem beni döveceksin zaten.
Nihan:
Bi de, bi de bana kötü davrandığı yetmezmiş gibi o uzunu alıyo evine sokuyoo, bi de böyle yarasına falan dokundurtuyoo!...
Yasemin:
Halbuki o yaram benim...
Nihan: Hayır yani anlamıyor musun, Kemal seni sevmiyo işte. Sevmiyo abi seni,hâlâ niye adamın peşindesin?!
Yasemin:
Allah Allah nerden biliyosun?
Nihan:
Bilmiyorum Yasemin! Anladın mı bilmiyorum! Sadece sinir oluyorum! Hayır yani bıçaklanmışsın, kim bıçakladı belli değil! Ben burda merakımdan ölücem!
Yasemin:
Eeeehh yeter, Asu da seni bıçaklamış işte. Kıskançlık bıçağıyla yaralanmışsın. İtiraf et.
Nihan:
Kıskanıyorum! Evet, kıskanıyorum işte!...Kıskanıyorum abi, kıskanıyorum yaa!...
Yasemin:
Acı yok Rocky. Dayan. Yapabilirsin hadi.
Nihan: Çıktım.
Kemal: N'apıyosun sen Nihan? N'apıyosın? N'pıyosun?
Nihan: Üçlemeseydin de söylerdim.
Kemal: Artık sana gülemiyorum da. Yok gülemiyorum da yani.
Nihan: Aaaaa ama ikiledin bu sefer.
Kemal: Neden yaptın böyle bir şey?
Nihan: Senin için.
Kemal: Ne demek şimdi bu?
Nihan: Emir'le babası senden şüpheleniyorlar Kemal. Bunu engellemek için başka çarem yoktu flashdiskleri yerine götürmekten başka.
Kemal: Bana gelseydin.
Nihan: Gelme dedin.
Kemal: Nihan...
Nihan: Gelmek istemedim Kemal. Benim yüzümden başına bir sürü dert açılıyo. Sürekli sorularla dolaşıyosun. Seni daha fazla kendi cehennemime sokmak istemedim.
Kemal: Kabul ediyosun yine.
Nihan: Neyi?
Kemal: Cehennemde oturduğunu.
Nihan: Kemal, dönüp dolaşıp yine aynı yere geliyoruz. Ben artık bunları konuşmak istemiyorum.
Ne işin var ya senin burda?! Az kalsın sana çarpıyordum!
Kemal: Ben de sana çarpçaktım.
Nihan: Neden çıktın böyle yaralı yaralı?
Kemal: Merak ettik. Yaralı mıyım değil miyim hiç düşünmedim bile. Sesini duyunca hemen fırladım.
Nihan: Nasıl, nasıl duydun?
Kemal: Neden indin...
Nihan: Yaran kanıyo mu?
Kemal: Ben çok yara kanattım Nihan. Hepsi kabuk bağladı. Bilerek isteyerek koparıp attım onları. O yüzden merak etme, bu öldürmez.
Nihan: Kanama, kanamayalım artık.
Alıntı
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.