Konu
:
Kara Sevda Replikleri
Tekil Mesaj gösterimi
Gökkuşağı
Açık Profil bilgileri
Gökkuşağı nickli üyeye özel mesaj gönderin
Gökkuşağı nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Seslenildi
783 Mesaj
Etiketlendi
180 Konu
Cevap: Kara Sevda Replikleri
03 Eylül 2016
5
Nihan'ın odasında Nihan, Vildan, Önder,Ozan konuşması:
Nihan:
Konuşmak istemiyorum.
Önder:
Sonsuza kadar bizimle konuşmıycak mısın?
Nihan:
En azından birbirimizi bir süre yok sayalım.
Vildan:
Nihan, bizi bir kez bile dinlemeden onun sözlerine mi inanacaksın?
Nihan:
Bana her şeyinizi anlatabileceğiniz yıllarınız vardı ama siz sadece susmayı tercih ettiniz.
Önder
: Biz sadece en doğrusunu yapmaya çalıştık Nihan.
Nihan:
Baba sen daha benim gözlerime bakamıyosun. Senin doğruluk anlayışın bu mu?
Vildan:
Bak, bazı ilişkiler en zor yerden başlar. Biz de babanla öyle başladık. Biz birbirimizi sevdik.
Nihan:
Nasıl bir sevgi bu acaba? Çünkü ben sizde hiç görmedim de bunu.
Önder:
Nihan, haksızlık ediyosun, lütfen.
Nihan:
Öyle mi?! Benim babam benim için bi kaleydi. Gencecik bi kadını, üstelik bu benim teyzem oluyo, düğün gününde...
Önder:
...yeter. Nihan...lütfen... yeter.
Nihan
: Baba gerçekten bu sen misin? Çünkü sen daha geçmişinle yüzleşemiyosun.
Vildan:
Leyla resmen zehirlemiş seni.
Nihan:
Anne Allahaşkına sen hiç kızkardeşini tanıyamadın mı? Leyla'nın yaşananlardan farklı hiçbir şey anlatmıycanı biliyo olman lazım çünkü. Keşke hiçbir şey duymasaydım, bilmeseydim. Keşke babam hep kahramanım olarak kalsaydı. Annemin bu sert tutumunu tek çoçuk olarak büyümesine verebilseydim. Ailesini genç yaşta kaybetmesine verebilseydim.
Vildan:
Bizi yargılıyosun.
Nihan:
Hayır. Beni yaralayan sizi geçmişiniz değil etrafımıza ördüğünüz o yalandan koza. Meğer bizim yaşadığımız her şey bir ilüzyonmuş. Senin kardeşinden çaldığın hayatmış. Böyle...böyle içimde çok garip bir boşuboşunalık hissi var. Öfke, hayal kırıklığı bundan sonra geliyo. Meğer biz böyle kooossskoca bir yalan balonunun içindeymişiz. Puuffff... Balonunuz patladııı...Bütün sırlar ortaya döküldü. Annemle babamın evliliği bir ihanetin sonucuymuş. Annem kızkardeşine ihanet etmiş, babam da nişanlısına ihanet etmiş. Haa, maskeleriniz düştüü...Artık hepimizin gerçek yüzü ortada.
(Emir odaya girer)
Emir
: İçimden bir ses çok güzel bir tirad kaçırdın diyo.
Nihan
: Zorbaların anlıyca bir şey değil bu.
Alıntı
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.