Regex Nickli Üyeden Alıntı
@Coldman:
Foruma kalite katan isimlerden bir tanesidir Ünal. IR benim ilk forumlarımdandı ve Ünal da referansla değil, Google üzerinden gelen ilk kullanıcılarımdandı. Vefasını 2009-2010 dönemlerinde çok iyi gördüm. Yakın bir dostluğumuz olmasa dahi forumlara şiirleriyle, tavırlarıyla, duruşu ve olgunluğuyla nitelik kazandırdığı aşikâr. Düşüncelerimin bir kısmını doğum gününü kutlarken de belirtmiştim, var ol.
Teşekkürler Ongun naif zarif yorumların için sağ olasın. Dediğin gibi belli bi mesafe olsa da saygılı bi mesafe vardı. ortamda o zamanlar şuan buarası ve bi kaç yer dışında gerçekten sağlam bi ortamı olan forumdu İR geçmişte. diğer diye ayırdığım forumlar için bi yorum yapmaya gerek bile duymuyorum. şuanki durumunu bilmiyorum en son suspendliydi. öyle hatırlıyorum, olduğumun dışında hiç bi zaman ne real hayatımda nede sanal diye hitaf edilen ama benim için sanalın veya realın pek bi ayrımı söz konusu değil. bi çok insanla bu ortamlarda bi şekilde tanışıp görüştüğüm ve hala görüşmeye de devam ettiğim bi sürü dostum arkadasım kardesim diye söylebileceğim insanlar da tanıdım.