Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Dua edin de normal yollarla ölsün bari yoksa kaos çıkar farkındasınız değil mi?
Allah zamanında, hayırlı bir ölüm nasip etsin hepimiz gibi ona da.
Bu konuda sana çok hak veriyorum eğer o adam normal yollardan ölmez, öldürülür ise iç savaş(kaos) çıkar.
Ben tayyipci değilim fakat dediğin gibi. : Allah hayırlı ölüm nasip etsin.
Ben istemem iç savaş çıksın, hepimiz müslümanız bir birimizi öldürelim asalım keselim.
Bak suriyeye ne haldeler bizde öyle oluruz.
Biz daha beter oluruz bizde eğerki iç savaş çıkarsa Amerika, Rusya, israil direk türkiyeye girer.
Yahudiler ve hiristiyanlar müslümanlardan nefret ediyorlar.
Özellikle Türkiye'deki müslümanlardan. Dünyadaki En Güclü müslüman ülke Türkiyedir.
Türkiye biterse , Türkiyede iç savaş çıkarsa: Irak'a yaptıkları gibi Gazze'e yaptıkları gibi Hepimizi öldürmekten çok onlara yaptıkları gibi işgenceler tecavüzler doğar meydana.
Gerçekten şöyle bir düşünüyorumda. Evet devlet bizden çok para alıyor.
Zor geçiniyoruz faizler çok çok fazla maaşlar çok az.
Ama güclenmek için türkiye bunu yapmak zorunda zaten.
Silah almak zorunda. mühendisler bilmem neyler yetiştirmek zorunda.
Köprüler açıp, havalimanı yapıp ülkenın gelirini katlamak zorunda.
Avmler her yere açıldı neden? hatta Dünyanın en büyük avmlerini yapmaya çalışıyor devlet neden? Yurt dışındaki turistler gelsinki para aksın türkiyeye.
Feto iyiki bitti. Zamanında o'da yanındaydı. Erdoğan fetonun yanında değilmiydi? fotoğrafları yokmu? var.
Fakat birşey daha var unuttuğunuz.
Bir yerlere gelebilmek için ne yapmanız lazım?
Arkanızda güc olması lazım. Bir yerlerde birilerin yanında yer almanız lazım.
Adam Bunu yaptı. Ben bir chp'li olarak Diyorumki , Adam türkiye müslüman düşmanı değil.
Adam Türkiyeyi müslümanlığı güçlendirmenin peşinde. Bu adamda başka bişeyler var.
Açıksaı Ben gerçekten Tayyipci değilim. Sevmiyorumda o adamı Fakat kimse kusura bakmasında kardeşim : Adamın kafası Yemin ederim zehir.