Tekil Mesaj gösterimi
Z-Lined - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Seslenildi
33 Mesaj
Etiketlendi
20 Konu
Ruh Hali
Bulutlarda
Standart Cevap: Recep Tayyip Erdoğan öldü mü?
15 Eylül 2016
17
Eylül Nickli Üyeden Alıntı
Erdogan guclu turkiye icin degil meclise girebilmek icin ilk olarak amerikaya onun yanina gidiyor
Hersey iyi hostu ta ki bi ciftlikte iki horoz ottu 17-25 aralik sureci yasandi.
Kandirildik dediler sonra 15 temmuz surecinde. Oysa ki solcular o yurtta sulh
Konseyi bildirisine inanip darbeye destek vermedi.
Kim akilli acaba
Istemiyorum yan cebime koy tabirini kullanmistim bu arada sen kullandin demedim .
solcuların çoğu destek verdi.

Solcu derken bu arada hangi solcular? chp'li solcular? hdp'li solcular? Farklı örgütten oluşan solcular?

Ben kimi tanıdıysam alayıda sevinçten göbek atıyordu. darbe oldu diye.

Eğerki bugün darbe sürmüş olsaydı vah halimize bi düşün bakalım şuan ne haldeydin? ve ne haldeydik? İç savaş? Açsın? Annen nerde? baban nerde? sen nerde? kardeşlerin abilerin nerde? korku dolu gözlerle sağa sola bakınacaktın.

Bi defa feto denen it zaten Yahudilerin adamı. o Adam'ın bildiği kuranı incili vs kimse bilmez. adamlar kuranı değiştirmişler.

o adam kurana allah'a tapan insan değildiki. O adam Allahı Red etmiş. FETO denen şahıs Şeytana ruhunu satmış bir insandir.

Yani masondur. illumination'dur.

Ve şundan emin ol araştırma yapmanı tavsiye ediyorum.

AB ABD'i bile yönlendiren çok gizli ve güclü güçler var. Bunlar görünmez yüzlerdir.

Neyse ben daha konuşmak istemiyorum ama gerçekten bütün karanlıklarıyla illumination'u araştırmanı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hatta bir sure'de de vardı. peygamber efendimizin
milletin şeytanla yapılması gereken anlaşmadan uzak durmaları konusunda uyarısı vardı.
Konu Z-Lined tarafından (15 Eylül 2016 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.
En Güzel Aşk Kafamdaki ''Kenevir Bitkisi'
Ey Güzelim, Kör Olasıca Gözlerim Yine Gözlerinde.

Kafam Güzelken Yine Dizinde Uyuyan Benim..
(Oya)'n Tarafta Kalbimin En Güzel Yerinde Saklı. ''Z~Lined''