Şimdi arkadaşlar ilk önce ben aylarca yoktum ve yine olmayacağım benim yaşantım çok çok farklı şeylere dönüştü 15 16 yaşımda yaşadığım şeyler hayatıma tekrar girdi.
her ne ise çok farklı konumlarda çok fazla cevremsel insanlarla karşılaşıyorum.
Bundan 3 hafta önce kızın ailesine gittik tanışmak için.
Kız o gün işten izin istedi. Şef denen Bülent havalarla cız bız etmiş ama izni verdi kıza.
biz gittik kızın ailesi ile tanıştık sıra onlar bize gelecekti. Oda bugun'du
Yani perşembe günü. Yine izin istedi kız.
Şef'in verdiği cevap : Sizde cıvıttınız ama ilkten istedin verdik izin bune böyle falan filan diye laf yapmış.
Ben çok sinirlendim ve kendimi çok zor tutarak 2 gün önce adamı aradım.
Dedimki Bülent Beyfendi. Durumlar bunlar. zaten aileler bir birine silah çekti.
zar zor bişeyler yaptık anlaştık sizden izin istiyoruz.
ilkten vermiyordu ben aradığımda sonra tamam ayarlıcam falan dedi.
Bugün aradım Adam bana demezmi. Bugün zaten bi kaçkişiye verdim Oya'ya izin vermiyorum dedi.
Hayda... Cinler tepeme Fırladı Şeytanlar Resmen Beynimin İcinde Gözlerimin önünde Ateş ediyorlar.
o anlık sinirle adama tehtit ettim. ana avrat ne varsa sövdüm. ve bana dediki elinden geleni ardına koyma. Sabaha kadar benle uğraş sıkıntı yok dedi ve bana gider yaptı üstelik. 
ve ben hala sinirliyim. ulan senden insan gibi insanca izin istedik Sana gelipte canını karını kızını istemedikki. neden yokuşa suruyorsun be it olayı.
şimdi bende onun yüzüne karşı tehtitler savurdum sen dedim göreceksin ve küfürde ettim telefonu kapattım.
Ardından çok pis insanları aradım.
Adamın iş yerini verdim. Bugün işe başlıcaklar bugünden itibaren bindiği otobüse indiği durağa kadar hatta geçtiği yollara kadar takipe alacaklar.
Sonrası ise 2 ay sonra bunun kafasını gözünü patlatana kadar bize yalvarana kadar döveceğiz.
Sizce bunu yapmalımıyız? Sizce bu adam Bunu hak ediyormu etmiyormu?
Ben bu konuda ne yapayım. okadar çok sinirlendimki. o adamın yüzünden zaten ben o işten cıkmıştım zaten gıcığım vardı ama bari bu özel günümüzde güzel günümüzde neden şerefsizlik yapıyorsunki.
Hatta şuan çocuklardan telefon geldi. iş yerinin az ilerisinde oturuyorlarmış.
Sabahlıcaklar orada.
sizce ne yapmalıyım?