Merhaba

Öncellıkle gecmıs olsun . Nedense son zamanlarda gerek sosyal medya uzerınden gerekse yazıli ve gorsel basında Mustafa Kemal ATATÜRK`e saldırılar oldukca çoğaldı. Diyorum kı O kadar Yüce bir insanmıs ki YOBAZ ve GERİCİ kafanın saldırılarına rağmen hala unutulmadı.

Konuya gelecek olursak .

Konuda ismı gecen Vatan Haini ve aynı zamanda kendını Turk olarak tanıtıp ama Irkı bellı olmayan kısı Ahmet ALTAN adlı sözlük Konu eklemısdı. Bende forumda dolasırken gozume carptı. O konuya yorum yaptım. Ancak aradan bellı zaman sonra @Damla ve @Noura arkadaslarımızın konuya yorumları gozume carptı. Daha sonra o konudakı Kendı yorumumu gozden gecırmek ısdedım . Postumla oynanmıs olarak buldum.

Konudakı Rapor ettiğime daır kanıt ve delil Rapor Edilen konular diye belirtılen yönetım odasında mevcutdur. Eğer yönetımdekı arkadaslarımız için bir sakıncası yoksa RESIMLI PRINT alıntı halinde burada paylasabilirler.

Son olarak @Regex ve @Damla özellıkle belırtıyorum. şuan bile forumda ATATÜRK dusmanı olan kısı/ler mevcuttur. Bunu neye dayanarak söyluyorum dersenız. özellıkle ongun bilir forum gecmısımı aynı zamanda baska forumda görevli olup aynı zamanda ATATÜRK dusmanı olan bir kısı var. Bugun onunda buraya uye olduğunu farkettım . Yönetıme mesaj atmak istedim ama 25 mesaj engelıne takıldım.

Konu içerısınde Adı gecen zihınıyetı bozuk kısınınde kım olduğunu Yonetım ile paylasacam ( Bu gece olabilir )

Tekrar gecmıs olsun .

keyıflı forumlar