Bu forumda kullandığı nicki bilmem ama aynı yazı tarzı ve rengi aynı alaycı sürekli smiley kullanmaları ve bir çok konuyu birleştirmeleri falan tahminimce aynı zekası kıt insandan bahsediyoruz.
Yaşı kaç olursa olsun, yaptığı şeylerin farkında olmadığını kimse söylemesin bana,gerekli cezayı alsın öyle klavye başında boş boş lak lak yapıp nasılsa ne yaparsam yapayım ceza almam kafasında insanlara oldum olası tilt oluyorum.
Gerek sohbet gerek forum sitelerinde geçirdiğim 10 küsür seneyi baz alırsak, kimse zorla bir şey yapmıyor bu dünyada o zekası kıt arkadaş da bilerek ve isteyerek yapmıştır bunu bir kaç mesajı okudum ebebevyni olduğunu iddia eden biri o da okusun bu yazdıklarımı.
Doğurup doğurup oraya buraya salıp takibini yapmadınız nice böyle boş kafalı genç,insanların işlerini güçlerini belki de bu kafayla giderse memleketin geleceğini dahi etkileyecek işler yapabilecek potansiyele sahip olacaklar bu gidişle.
O yüzden yok kafası yıkanmıştı yok daha çocuk vs vs laflarına zerre itimatım yok benim, çocuk dediğin forum forum dolanıp böyle şeyler yapmaz. Biz de çocuk olduk, bunun savunması o su bu su şu su olmaz.
“Ağaç kovuğundan çıkmadık, gökten zembille inmedik.
Tesadüfen olmadık, toplamayla oluşmadık.
Tarihte Türk’tük, halde Türk’üz, istikbalde de Türk olacağız.”
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.