Oradakı Bir Kac Postunu Burada paylasıyorum .
Not: Prınt seceren Tusları bozuk olduğundan dolayı alamıyorum .
Yorum Yapan üye
Moderatör olduktan sonra, yaklaşık 4000 konuyu birleştirmek, farklı kategorilere kaydırmak ve sabite almak gibi olayların olmasaydı, iyiydin aslında. En azından saygımız vardı.
İnsanlara hakaret etmek ama sana hakaret edildiğinde forumu ayağa kaydırmak gibi özelliklerini saymıyorum bile.
Konuda Adı Gecen sahısın cevabi :
Ben de seni sevmiyorum zaten. İsabetli bir oy olmuş
Daha fazlasını hak ediyor bu site ama olsun.. Neyse diyorum. Ben kendi moderatörlük anlayışımı çok başarılı buluyorum sizi bilmem ama.. Her şeyden önce görüş silmedim tam tersine silinmiş onca görüşü geri getirdim. Fikir özgürlüğünü kuralların üstünde gördüm.
Onları da bilerek birleştirdim ki silinsin diye çığu hurafe hikayelerdi. İnsamlar dinini böyle saçma şeylerle zehirlemesin diye yaptım.. Hiç de pişman değilim bu konuda
Ben İslamı çok seviyorum ama hikayeci anlayışı sevmiyorum. Öyle gelişi güzel dini paylaşım yapılmaz.
Neyse sevmeyebilirsin saygı duyuyorum ben de seni sevmiyorum zaten.
Bir Baska uyenın Yorumu .
Atatürk e giydireyim fena solcu görüneyim..
Söyle oturup etraflıca bir araştırmam Maximum 4-5 ayımı alır ama ne me gerek ben direk giydirmeye başlayayım ortamlarda havam olsun.
Konuda bahsı gecen kısının Yorumu .
Öyle bir derdim yok. Atatürk umrumda bile değil. Senin ne fikirde olduğunla da ilgilenmiyorum.
Ben düşüncemi yazar geçerim nokta.
Ve devamında bir kac post
Mustafa Kemal cumhuriyetçi değil ki.. Cumhuriyet değerinin arkasına gizlenmiş bir diktatör ben cumhuriyeti eleştirmiyorum. Onu istismar eden bir diktatörü eleştiriyorum. Atatürk'e bir borcum yoktur. Varsa dirilip talep etsin görelim asdf
Evet Atatürk diktatördür
Ve yine evet azınlıkların malı gasp edildi. Soykırımdan sonra, bir de bu varlık vergisi rezaleti yaşandı.
Alıntı:
Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir arada goremiceksiniz derken; bunlar bir araya gelemezler manasinda mi, yoksa bir araya gelmeyecegiz manasinda mi?
Gelip gelmemesinin bir önemi yok zaten demek Ölmüş insanlar için neden bugünümüzü kirletelim ki biz tarihi okuruz öğreniriz sadece tarihte yaşamayalım lütfen
Anı yaşaaa ^^
VE Son olarak AHMET ALTAN konusu
Amacı ne?
Özgür bireyselci ama haklarının değerini bilen bir toplum. .
Bu amaçta düşünen fikir üreten birisi. .
Bence birey olamayıp, belli bir sürüde eleman olan zihniyetler eleştirmemelidir.
Onlar daha bireysel özgürlük kelimesinin altını dolduramıyorlar çünkü
Buradakı konunun aynısını orayada acmıs arkadas .
Prınt seceren alamadiğimdan resım alamadım.