Arkadaşlar, burası Forumunuz.Com'dur. X bir forum sitesinin üyelerini banlayıp banlamadığı, üyelerine ulu önderimize hakaret ettirip ettirmediği vs. bizi şu aşamada inanın ilgilendirmiyor. Bu konuda @
EdLmaster'a katılıyorum. Ama diğer arkadaşlar da haklı, el birliğiyle sonuca gitmemiz için bu yolu öneriyorlar. Zaten ben de kendileriyle görüşebileceğimizi ve "isterlerse" katılan sıfatıyla davaya iştirak edebileceklerini söyledim. Yoksa herkes kendisinden sorumlu, bizi başka forumlarda olanlar ilgilendirmiyor.
Atatürk'ü sevip sevmemek de önemli değil. Önemli olan alçaklık, adilik ve kansızlık yaparak; verilerin, başka bir deyişle forum üzerinden Atatürk'ün büsbütün yok edilmeye çalışılması! Babasının (!) dediğine göre @
Damla'ya kızmış ama tepkisini Atatürk konularına göstermiş. Yersen...
Bu bağlamda; konuya bu kişiliği oturmamış bayanın (?) henüz yerleşmemiş görüşlerini, fikirmiş gibi kaale alıp yorum getirmek yerine işlenen suç hakkında ve burada yaptıklarıyla ilgili bir perspektiften yaklaşarak bu doğrultuda yorumlar yapın.
Kimsenin ikili tartışmaya girmesine gerek yok, biz zaten üst yönetim olarak bu konuyu sürekli takip ediyoruz. Buradaki herkes aynı şeyi savunuyor, herkesin Atatürk'ümüz konusundaki hassasiyetini biliyoruz. İlginize teşekkürler...
Konu olağan seyrinde devam edecektir. Yorumlarınızı sürdürebilirsiniz.