Coldman Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
aşağı yukarı bütün hepsi olmasa da büyük bir kısımını okudum yorumların.
" siyasetçileri herkes sevmez veya herkesin sevdiği başkadır." bu da demek olmuyor ki saygı duyulmayacak sevmediğine, kimse kimseyi sevmek zorunda değil, saygı duymak zorunda görüşüne diline dinine milli iradesi kültürüne ve dahasına. siyasetcilerden daha değerli bir değerden bahseediyoruz. Babası gibi konuşanın ben şahsen babası olduğunu düşünmüyorum. biraz şizofren bir kişilik gibi, yazı tarzı değiştirilmiş gibi konuştuğunu hissettim.ayrıca, plak gibi takılı kaldığı tarzda yorumlarla da bu kişinin babası olmadığını düşünmemi daha da güçleniyor. ki babası olsaydı: tek yapacağı Damla Ve Regex ile birebir telefon ve gerekiyorsa kamerli bir görüşme olurdu.
- üzerimizde üşen bir şeyler de varsa söylemeniz yeterli olacaktır vakit olduğu sürece yardımcı olurum.
neyse yazılacak daha çok şey var. kınıyorum bu saygısızlığından ötürü bu şahsı, arkadaş diyecek halimiz yok.
bir de şuna da inanmadığımı söylemek ve de altını tekrar çizmek isterim. ismini vermeye gerek duymadığım bir partiyi savunan bir öğretmen, öğrencisini ATATÜRK'ü sevme diyeceğini sanmiyorum belki küçük bir ihtimalde olsa var olabilirler fakat bana bu konuda bildiğiniz düzmece gibi geldi. kurgusuz yazılan kıçı ve başı belli olmayan bir film gibi..
neyse dedim yine tutamadım kendimi. sevmek zorunda olmasan da saygı duymak ve göstermek zorundasın. ATATÜRK olmasaydı demek istemiyorum-(ne olduğumuz bile belli bile olmayabilirdi)- iyi ki varmış. biz kasımlar da her nefeste boğularak ölmeyenlerdeniz... içimizde bu sevgi saygı daima olacaktır. var olsun Atamız.
Hem o üyelik babasına değil kendisine ait, hem de kendisini bayan olarak tanıtan bir erkek (?). @
Damla'nın açıklamasını da oku Ünal'cım:
http://www.forumunuz.com/273368-post74.html