Yorumumu yapacaktım @Regex etiketleyince hemen yapayım dedim.

Bu aralar fazla foruma girememiştim bir girdim ilk başta bu konu vardı. Maçtan önce bütün sayfaları okudum, maçtan sonra da geri kalanları da okudum. İlk başta şunu eklemek istiyorum; Ülkemizde Atatürk'ü sevenler olduğu kadar maalesef ki Atatürk'ü hâlâ anlamayıp Atatürk düşmanı bir kısım da var.

Çok şahit oldum. Mahkeme lafı geçince bazılarınca bir anda değişim oluyor. İş ciddiye binince ne yapacakları konusunda eline yüzüne bulaştırıyorlar. Şuan ki durum gibi. Bir insanın babası bu tarz bir yazılarda zaten bulunmaz.

Bulunduğum oyunlarda da oluyor. Kural ihlali yapıyor ceza veriyorum en modası ben değil kuzenim, kardeşim yazdı. Ben ona kızdım. Şuan ağlıyor. Bir daha giremeyecek vs vs. Şuan ki olaydan bir farkı olmadı.

Kendini kız olarak gösterip aslında erkek olmak da ayrı bir moda zaten.

Forum için şuan en önemli konu verilen emeklere bir takım zarar verilmesidir. Evet Atatürk için forum geriye yüklenebilir ama @Regex in dediği gibi o son çare olmalı. Emekler minimum zarara indirebilecek düzeye kadar korunmalı. Konuların açılmasında ki emek kadar o sürede olan emekler de var. Bunun için zaten yönetim herkese uygun bir sonuca varacaktır.

@Damla 'nın da dediği gibi 5-6 ay forumda olmayanlara herhangi bir moderatörlük verilmemeli. Katılıyorum ve daha da genişleterek güvenilir kişi olduğuna emin olana kadar da eklemek istiyorum. Bulunduğum oyunlarda artık buna diktatörlük deniliyorsa diktatörlük olsun, bir kaç kişi dışında yetki vermem. Önce ben güveneceğim. İsterse orada 10 yıl bulunsun. Gerekirse tek başıma kalırım yine de güvendiğim kişiler hariç vermem yetki. Yıllardır ısrarla moderatör olmak isteyen benim de ısrarla reddettiğim biri var. Hayır diyorum ama ısrarla devam. Ama 10 yıldır da var. Süresinin önemi yok. Yeter ki o güveni hissedelim. Önce güven sonra hak etme. Hergün 1000 konu/mesaj yazıyor olmam benim kesin hak ediyorum anlamına gelmemeli. Evet hak edeceksin ama önce güven vermen gerekli. Güven veremedikten sonra olmuyor.

Forumdan çok sanki biraz kendimden bahsettim ama konu konuyu çekti.

Forumu daha da güzel yerlerde görmek dileğimle,