EdLmaster Nickli Üyeden Alıntı
Aslında acmasaydın daha iyi olurdu. madem acdın bizde uzerımıze dusenı yapalim değil mi 
actıklarınıda gorduk @Regex bak sımdı hangısı yanında ..) senın adam dedıklerın madam oldular .arkandan kuyunu kazar oldular cekemedıler senı. senın bilgın ve deneyımlerınle bır yerlere gelmek ısdedıler . ben kımsenın işine karısmam sanalda hem maddı hem manevi olarak yardım ettiğim insanlar var. 2012 `dekı tıcaretımızde senden aldiğim siteyı kendı üzerıme dahı almadım. kımseyı bırseyler için bir takım seylere mecbur etmedim .
şuan havamda değilim ama bu konuyu bu baslıkda uzun uzun anlatacam sana Söz
Ben daha önce kimseye üye sözlüğü açmadım, açtıklarım da şu an banlı değil. Senin kimi kastettiğini biliyorum ama seni onlarla aynı kefeye koymuş olsaydım, ya da onları seninle aynı kefeye koymuş olsaydım emin ol konularını ben açmış olurdum.

Ha yorum yapmışımdır, orası tamam. Ama insanlar kavun-karpuz değil ki, koklayarak seçelim. Çürükleri çıkıyor işte.
Benim açtığım konuları
şu bağlantıdan aratabilirsin. Bugüne kadar yalnızca @
AnqeL, @
Spartacus ve @
Fuhre için üye sözlüğü konularını ben açmışım. Yani o x kişilerle yine aynı kefede değilsin, hiçbir zaman da olmadın.
Bu konuları havanda olduğun bir vakit uzun uzun irdelersen sıkılmadan okurum, ama bence bunu yapma. Burası senin üye sözlüğün, kaypak insanlardan bahsederek bu sayfayı kirletmene bence gerek yok. Hakkımdaki güzel düşüncelerin için de teşekkür ederim. Devamını benim sözlük konuma yazarsın artık.