Öncelikle Merhabalar.
Buraya içimi dökmeye geldim. Aslında ona içimi dökmek demeyelim de sevgimi dökmeye geldim desem tam yerinde olur

Çok niyetlendim,sürekli yazdım ve bir şeyler oldu hep yarıda kaldı tabi o sırada çıldırmamak elde değildi. Ama bu kez olacak yani ne olursa olsun şuraya yazcam mutlaka

Tabi uzun süre de bilir ilk başta ufak bir dipnot geçelim. Napayım çok seviyorum !
Şu son zamanlarda olan sahte sevgi gösterisini bir kenara bırakalım,bizimki tamamen en içten en samimi en güvenilir olanından,galiba birazdan ilanı aşk yapacağım

Şaka bir yana,nasıl seviyorum inanın belli değil şöyle kocaman sarılasım var,kocaman öpesim var ve saatlerce konuşup,dertleşesim var.

Kendimi o kadar şanslı hissediyorum ki resmen ne iyilik yaptım da Rabbim @
Damla'mı karşıma çıkardı

İyiki de çıkardı,hediyem o benim...
Bana en iyi gelenim,huzur verenim,Meleğimm

Geldiğim günden beri bana vermiş olduğu değer,içtenlik,samimiyet hiç ama hiç değişmedi aksine biz daha da can olduk,candan olduk,kardeş,dost olduk

Herkese karşı öyle ki, o kadar masum,o kadar saf ki malesef herkesi de kendini gibi görüyor ama insanlar malesef sen gibi değil Meleğim. Peşin peşin söylüyorum benim Meleğimi,biriciğimi kimse ama kimse üzmesin,incitmesin,kırmasın karşısında beni bulur ! Çok net.

Hayatta bi keşkeler birde iyikiler vardır.Sen benim her daim
iyikim olarak bulundun hayatımda.
Ve ben biliyorum biz seninle asla ama asla iletişimi kesmeyeceğiz.Hayatımın her anında yanımda,yanında olacağımdan eminim
Şu foruma girsem de biran önce Damlam ile sohbet edebilsem diyorum. Şurada nickini görmek dahi bana huzur veriyor,sesinden bahsetmiyorum bile,tabi sadece bir yeni bildiriminiz var demesini duysam da o bile huzur veriyor bana

İlk forum deneyimim değil elbette ama ilk defa böylesine bir insanla karşılaştım,ilk defa çıkarsız bir sohbetle geldi bana,ilk defa candan bir sevgiyle karşılaştım. Ben Seni Çok Sevdim Huzurum.
İhtiyacım olduğunda benimle olacak; mutluluğumu, hüznümü paylaşabileceğim bir dostum olduğunu biliyorum.
Biz bütün mutlu günlerde yan yana olacağımız gibi kötü günlerde de beraber olacağız biz asla ama asla bu güzel olan bir dostluğu hiç bozmayacağız.

Benim Bambaşkam

Canımın içiiiii,Birtanemm.
Elbette bu ilk ve son yorumum değil,artık ne zaman istersem hop konuya dalacağım mutlaka

Hayatın boyunca hep ama hep mutlu ol,yüzünden tebessüm,gülümseme hiç eksik olmasın Meleğim

Rabbim seni hiç zorda,darda,streste,üzüntüde bırakmasın...
İyiki hayatıma girdin ve ben iyiki buraya üye oldum iyiki seni tanıdım.
Daha fazla uzatmayayım,sonra kendimi durduramayacağım.

Damla demek tek kelime ile
HUZUR demek .
Ve ben En güzel Huzurdayımmm