@
Ninova
Duygu

cok farklıdır benim gözümde dostluğu ve samımıyetı ıcten ve candandır. öyle yapmacık değildır. harbı dobradır.
çoğu kişi onun hakkında ileri gerı konussada o bildiği yoldan sapmamısdır. aklindakıleri hep uygulamısdır.
dostumdur benım sırdasımdır. cok sey paylasdık duygu ıle cok sey yasadık. şükürler olsun kı birgun benı kıracak yada incıtecek bırsey solemedi bana. insanları dinlemeyı sever insanlara değer verır
o cok farklıdır tanımazsanız duygu yu hata yaparsınız. pozitif nese kaynağidir . onun nesesı benım tarafımdan test edılıp onanmısdır

@
Regex benımle sohbet ederken bana şunu söyledi @
Ninova da aramızd dedi. tabikı duygu adını duyup da duygusalliğa kapılmamak olurmu

ismını ve kendısının burada olduğunu oğrenınce tereddüt etmeden geldım. hataları vardır belkıde bilerek yada bilmeyerek gördüğümde yazardım duygu duygu !
Dinlerdı benı tamam derdı dediklerımı uygulardı. biri ile ikılı tartısmaya girince bak sen sus sadece izlemede kal dediğimde trip atar neden susacam kı felanlar.
ama sunu belirtiğim candir . arkadası ıle dostu ıle sonuna kadar gider. asla kımseyı yari yolda birakmaz.
dilerım hayatın boyunca hep mutlu olursun.
mutluluklar senınle olsun AJAN NİNO