Sevgili dostum @Regex'in tavsiyesi üzerine foruma katılıyorum.
Kendimi tanıtmayı aslında pek seven birisi değilim, nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Daha doğrusu tanıtım konusunda biraz acemiyim sanırım. Aslında forumlara yabancı birisi değilim Webmaster, SEO forumlarını daha çok kullandığım için biraz yabancı kaldım diyebilirim. Pekala bir deneyelim o zaman tanıtım yapmayı?
İsmim Emre, 23 yaşındayım Adana'da yaşıyorum. Adana merkez patlıyor herkescilerden değilim, zaten hepsinin Allah belasını versin rezil olduk orası ayrı bir konu zaten. 5-6 yıl mIRC, IRCD gibi sohbet sitelerinde ömrümü yedim daha sonra Webmaster, SEO gibi forumlarda ticari işlemlerle uğraşıyor ve kendi sitelerimle zaman geçiriyorum. İnterneti tamamen maddi kazanç getirisi olarak kullanıyorum. Yani Homofis çalışıyorum diyebilirim. Regex'le olan dostluğumuz yıllara dayanır, kendisini kıramadım. O zaman takılalım dedim, Özel üye permimi de isterim. 
Çok sıcak kanlı birisiyim; neşeliyim, nerede nasıl duracağını veya olacağını veyahut nerede nasıl davranacağının bilincinde olan birisiyim. Yardım ve yardımcı olmayı severim, en çok sevdiğim karakterlerimden birisidir. Hırslıyım; en sevmediğim özellikler arasında. Birisine hırs yaptığım da mutlaka zarar veriyorum. Tabi bu zarardan payımı bende alıyorum. Sevdiğim insana zarar vermem, sevdiğim insanın sevmediği de her zaman düşmanımdır. Tabi benim sevdiğim ama onun sevmediği değilse. 
Sonu biraz ergence oldu değil mi? Evet farkındayım; içimde bir çocuk var.
Umarım kendimi yeterince açıklayabildim.
Hepinize, eğlence dolu iyi forumlar diliyorum.