Gülfem Açık Profil bilgileri Gülfem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Haziran 2016 Bulunduğu yer Yıldızların çiçeklere göz kırptığı yerden Mesajlar 6.914 Seslenildi 664 Mesaj Etiketlendi 127 Konu Ruh Hali Tanımıyorum Seni l Gülfem'ce 13 Ekim 2016 1 Tanımıyorum seni... Yüzünde kaç çizgi var hayatı anlatan görmedim Kaç kahve içtin falında ben çıkmadığım Tenin kaç aşkı mesken tuttu kendine bilmiyorum Gözlerinde kimin izi , dudağında hangi ''yağmurun tuzu'' var hissedemem Diyorum ki; Tanımıyorum ya hani Acaba tanısam yine sever miydim seni Eylül sarısıyla sarhoş olup melankoliye dalar mıydım Ruhuma yaptığın her misillemede şarap kırmızısı kesilir miydi kadınlığım Düşünüp düş'ümden ayrı kalır mıydım yokluğunda Varlığınla senli düş'lere düşer miydi adımlarım Sıkar mıydım avuçlarımı seni düşünmemek için tırnaklarımı yüreğine saplarcasına Beynim hükmedebilir miydi damarlarımda yaşadığım depremlere ya da masumca hayaller ısıtır mıydı rüya öncesi yatağımı O hep gurur duyduğun ben iştahlanır mıydı seni anlatan ve doymak bilmeyen cümlelere Diyorum ki; Tanımıyorum ya hani Acaba tanısam yine sever miydim seni Üç- beş satırlık kelamlara seni sığdırmak yerine içimde yaşattığım efsaneleri gerçek yapabilir miydim Menekşeler mora bürünür müydü her bahar, dokunmaya kıyamadığım güller kan olup akar mıydı pınarlarımdan Su olup akar umman olup taşar mıydı harfler sadece adını andığımda Yaşatabileceğin onca şeyin hayalini kurmak yerine , hayalini kurduğum şeyleri yaşar mıydık seninle Her kıvrımını bildiğin bedenim tanışır mıydı kendi gölgesinde gizlenen kahramanın giziyle Gerçeğe gözlerimi kapayıp bile bile kanıp müptelası olur muydum yalanlarının Diyorum ki; Tanımıyorum ya hani Acaba tanısam yine sever miydim seni Ruhunu ezbere bildiğim adı aşk olan yalan ; Varlığın neşter atarken yaralarıma sen adımı söylerken ; kollarında taşıdığın canları yaşatamaz hayatım Gözlerin aşk tutulması yaşasa da gözlerime değdiğinde ; nazarında sevda diye taşıdığın onca karayı aklayamaz renklerim Bana benli cümlelerle huzuru anlatsa da nefesin ; sesine aşina başka cilveleri taşıyamaz dudağım Kelimelerimden önce yalnızlık vardı fakat hiç bir yalnızlık kelimelerime sen kadar koymadı Tanımadığım yarım Diyorum ki; Tanımıyorum ya hani seni Sen de tanısan bile tanımazlıktan gel beni F.M. Alıntı