Regex Nickli Üyeden Alıntı
Dostum ben bu eklentinin kendi yapımım olduğunu iddia etmedim, eklentiyi kuran kişi de ben değilim. Ben 24 Mart 2015 tarihinde bu foruma teknik admin olmadan önce kurulmuş, bu eklentiyle devam ettik.
Benim serzenişte bulunduğum konu; önerini dile getirirsin, ama sen bu forumda bir üyesin. Üye olduğun için senin yapman gereken, önerini dile getirmek. Yönerge kısmını, teknik yapılandırmanın nasıl olacağını vs. bırak da biz düşünelim.
Ha örnek olarak yazdığım eklenti: http://www.forumunuz.com/forum-duyur...nilabilir.html
Anlatmaya çalıştığım şey istatistik eklentisini benim yazdığım değildi, bizim diğer forumlardan farklı olarak vBulletin sistemi üzerinde özel geliştirmelerde bulunmamızdı ve bu yüzden yönerge tarif etmek yerine, yalnızca önerini dile getirmenin yeterli olduğuydu. Daha şurada üye olalı saatler olmuş, soluklan az.
An itibarıyla söz ettiğin düzenleme de yapılmıştır. İyi forumlar dilerim.
Beni yanlış anlamanızı istemem.Üye olduktan sonra dikkatimi çekti.Yeni forum da olmadığına göre neden düzenlenmedi diye düşündüm.Yolunu da belirterek önerimi sundum hepsi bu.Elbette konu açabilirdim ama gerek görmedim.Kendimce basit birşey olduğunu düşünerek etiketleyerek durumu dile getirdim

Ayrıca dakika görünmüyor şu an.Diğer kısımlar olmuş.