Yıllarımı verdim şu sanala lakin senin kadar vefalısını görmedim be Ongun. Ondan sanırım benim için bu kadar kıymetlisin. Benim her halimi, her kaprisimi çektin. Yeri geldi sinirli hallerimde belki kötü sözler sarf ettim sana ama sen hiçbir zaman benim gibi fevri davranıp kalbimi kırmadın. Belki de bu beni kısa sürede çok iyi tanıdığın ve söylediklerimin sadece dilimde olduğunu anladığın içindi bilemiyorum o yüzden zaten sana uzun süre kızamıyorum. Hani demişsin ya bana soğuk diyorlar diye işte bu yüzden de çok seviyorum seni çünkü kullanmadığın kadar smileyi benimle konuşurken kullanıyorsun ve kimseyle olmadığın kadar samimi benimle oluyorsun bu da bana sendeki gerçek samimiyetin geçmesini sağliyor. Biliyorsun ki benim için samimiyet şart! Bana durmadan sana ablalık yapmış olmamla ve senden geç üniversiteye başlamış olmamla ilgili laf soksan da seni çok seviyorum. İnşallah hiç değişmezsin ve biz hiç kötü olmayız. İyi ki tanımışım seni işte ya daha ne diyim ha? Ben biliyorsun ki boş laf yapmam.