Adım Oğuzhan. 91 yılının Mayıs ayında dünyaya gelmişim..Güzel bir ay..Memleketim Samsun. Doğma büyüme İstanbulluyum..Memleketim veya herhangi bir güzel yerde yaşamayı istiyorum bir gün..Günümüzün şartlarında bu emeklilik ile olabilir veya piyango çıkarsa artık
Bir şirketler grubunda muhasebe sorumlusuyum. Şirketteki işlerim belli bir düzende olduğundan foruma oldukça vakit ayırabiliyorum. Film, dizi ve kitaplar ile çok fazla meşgulüm..Hayatta fazla tat aldığım şeyler yoktur bunlar yetiyor şimdilik. Kitap okumaya bu aralar ağırlık verdim her hafta bir kitap bitirmeye çalışıyorum. Kitap alışkanlığını da askerlikte edindim, belkide bana tek faydası buydu. Pek girişken bir yapım yoktur herkesle muhabbet kuramam kanımda kolay kaynamaz karşıdaki kişiye. Arkadaş bakımından hayatımda seçiciyim az arkadaş öz arkadaş. Zira evlenen diğer arkadaşlarıma bakınca evlilikten sonra onlarda bu yönde eğilim gösteriyorlar. Çocukluğumdan beridir çalışıyorum pek tatil yapıp yatabileceğim zamanlarım olmadı, babamın dükkanlarında çalıştım o olmadığında staj yaptığım yerde yazın çalıştım vs. bu da kişiliğime işlemiş olacak ki çalışmayan yatan yaşıtlarımı görünce garip hissediyorum. Ben olsam yediremem. Neyse hikayem bu kadar sanırım..