Türkiye'de ilk kez dün gece satışa sunulan iPhone 7 ve 7 plus için her sene olduğu gibi bu sene de gelenesel kuyruklar ve kutlama sahneleri yaşandı. Apple Zorlu Center’da 14 Ekim gecesi 00:00'da başlayan satışlarda İstanbul’dan Serhat Yılmazel ilk iPhone 7 müşterisi oldu



Dün gece saat 00.00'dan itibaren Apple resmi mağazaları olmak üzere operatör noktaları ve pek çok perakende mağazada satışa sunulan iPhone 7, alıştığımız uzun kuyruk görüntülerine sahne oldu. İlk iPhone 7 modeli Apple Zorlu Center'da sahibini buldu.

SATIŞLAR GECE YARISI BAŞLADI

Serhat Yılmazel dün gece 12.00'da sıra beklemeye başladı. Telefonuna kavuşarak ilk iPhone'un da sahibi oldu. Tercihini ise siyah iPhone 7 Plus'tan yana kullandı.



Diğer perakende noktalarında da benzer manzaralar yaşanırken, gece yarısı olmasına rağmen müşteriler yeni modellere ilgi gösterdi.



Mağazanın Bursa, İstanbul ve Ankara'daki merkez şubelerinde satışa sunulan iPhone 7, gece geç saatlere ve soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gördü. iPhone'a ilk çıktığı gün sahip olmak isteyen vatandaşlar mağazanın gece satışı başlamadan saatler önce sıraya girdi.




Mağazanın Bursa şubelerinde ise stoktaki iPhone 7'ler bir saat olmadan tükendi.

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın satış fiyatları ise şöyle;



Posta