Regex Nickli Üyeden Alıntı
Yeni sorularımla geldim.
  1. Bu gibi çift -veya daha çok- kişilikli insanlar hakkında temel düşüncelerin nelerdir? Tümevarım yöntemiyle gidelim, bireysel ele almayalım, genelleme yapalım. Çünkü o kadar da önemli birisi değil. Ayrıca bir psikolog olmasan bile sosyolog görüşü önemli! ^^ Kamu spotu geçelim.

    Allah akıl fikir versin. Nasıl?
  2. İş konusunu yoluna sokmak için planların var mı? En olmadı; stajımı da yapıp -senin gibi işsiz kalmazsam- bir yerlerde çalıştıktan 10-15 yıl falan sonra kendi hukuk büromu açarsam sekreterim olur musun? (Toplu dozum gelsin diyeydi bu soru, reklamlardan sonra bekledim, RTÜK'ün yeni reklam düzenlemesi yüzünden arada kaynadı, gelmedi!)

    Olurum yia, Ben bime başvurdum olum dslakhfaslhads o kadar vahim durumum sen ne diyorsun? Biliyor musun bana küçükken herkes senden çok iyi avukat olur diyordu. Peki neden? Çenem çok düşükmüş, her şeye bir cevabım varmış, hakime illallah ettirir mişim, işin peşini bırakmaz mışım. Tekrar sınava girip hukuk okusam, belki de sen benim sekreterim olursun?
  3. 2012'deki forumda yönetim özel bölümünde ismi lâzım değil bir arkadaşla tartışıyordun. Ben de araya girip "Arkadaşlar, sakin olun." yazmıştım. Sonra devam ettiniz. Bu sırada o Geçimsiz Ash devreye girmişti elbette. Ben de "Arkadaşlar, sakin olun dedim." yazdım ve benden alıntı yapıp "Birdaha de." demiştin. Bunun nedeni tam olarak neydi? O zamanlar çocuksu görmenle mi ilgili yoksa sakin olacak bir havada mı değildin? Bu olay yüzünden otoritemi kaybettim diye psikolojim bozulmuştu. Benim manevi tazminatım ne olacak? Üzerinden 4 yıl geçtiği için zaman aşımına mı uğrar, yoksa sana yasal faiziyle birlikte mi ödetirler? Ona göre hareket edeceğim. (Dış ses: Bu adam ne biçim hukukçu lan?)

    Olayı sen söyleyince hayal meyal anımsadım ve hemen ardından sana pm attım bu konuda biraz konuştuk zaten ama neden olduğunu hatırlamıyorum lakin anımsadığım kadarıyla yarı sinirli yarı esprili bir ruh haliyle yazmıştım. Sinirimi espriye vurmak diyelim yani. Bir daha söyle lakin kimin umurunda vari ;o

  4. Bir dahaki gelişimde böyle sorularla mı devam edeyim? Yoksa herkesin beni sandığı gibi ciddi, soğuk, çekilmez, aksi, uykusuz, nalet bir adam gibi mi sorular sorayım?

    Bir daha gelemiycen ahah Ben öyle birini tanımıyorum ki öyle olabilecek son insanlardan birisin.
Adamın soruları bile bir paragraf dlsakhf

Lithium Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Biraz geç bir kavuşma oldu. Beni gördüğüne sevindin mi?
Beni unuttun mu?
Benim hakkımdaki düşüncelerin? Tşkler xd
Seni unutmadım lakin sevindim de sayılmaz. Fazla konuşuyorsun ve sana cinsel tercihimi defalarca söylememe rağmen bana asılıyorsun. Bundan vazgeçmelisin.

Bunu yazıp yollayacaktım ama neyse dedim flhfszlhl.
Sevindim tabi kızım. Seninle konuşurken ne kadar rahat olduğumu görüyorsun. Sana içimi çekinmeden dökebilirim neden bilmiyorum. Sanırım içten ve saf görüyorum seni o yüzden. Bir de ikimiz de kpss maduru olduğumuz için de yakın hissediyor olabilirim. Lakin seninleyken ettiğimiz gıybetlerden biraz şikayetçiyim. fdlhfd