Lord Açık Profil bilgileri Lord nickli üyeye özel mesaj gönderin Lord nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 05 Temmuz 2015 Bulunduğu yer başkent Mesajlar 845 Seslenildi 145 Mesaj Etiketlendi 93 Konu Ruh Hali Kimim ben ? 16 Ekim 2016 1 1. Adınız / Soyadınız: Fatih Ç. 2. Doğum Tarihi/Yeri.: 18,02,1988 / Polatlı city. 3. Varsa Lakabınız .: FSM 4. Nick'inizin Anlamı.: Benim kullandığım anlamı Efendi. 5. Yaşadığınız Yer.: Ankara. 6. Göz Renginiz.: Mavi 7. Mesleğiniz.: Çok fonksiyonlu amelelik. 8. En Sevdiğiniz Yemek.: Mücver. 19. En Sevdiğiniz Tatlı.: Kazandibi 10.Foruma kimin sayesinde üye oldunuz.: kendim buldum hoş kaldım 11. En Sevdiğiniz şarkı.: Ozan Arif Atılgan - Turan Gözlü Sevdiğim 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz şey.: Elif Armalı Yüzüğüm. 13. Hobileriniz.: 14. Fobileriniz.: 15. En Sevdiğiniz Araba Modeli.: Bmw 330 Ci Cabrio. 16. Evcil Hayvanınız Var Mı.: Var tabi olmaz mı; Pitbull rednoss kızım var, birde muhabbet kuşum var 17. Yaşama Dair Görüşleriniz.: 3 günlük dünyada nokta kadar menfaat için virgül kadar edğilme. 18. Medeni Haliniz.: Bekar'dı bir zamanlar 19. En Belirgin özelliğiniz.: Kova burcu özelliklerini taşıyor olmak ve bunun yanı sıra, Türkçü Turancı olmak . . TTK. Bir ara bu formu doldurmuştum burda üstüne ekleme yaparak düzenledim Umarım beğenirsiniz arkadaşlar, Iyi akşamlar Saygılar. Alıntı Mustafa Kemal ATATÜRK Hüseyin Nihal ATSIZ Kahrolsun halkların kardeşliği, var olsun IRKIMIN TURAN ülküsü. Tek derdimiz Vatan, Illede TURAN . .