Canın sıkılmış senin birazda ben sorayım Haydi sor sor kahveni sütlü mü seversin sütsüz mü? Sütsüz şekersiz severim. sütlüyse inek sütü mü keçi sütü mü? Inek sütünü içerim, keçi kokuyor biliyon mu? inek sütüyse yağlı mı yağsız mı? Yağsız çünkü reflü sorunum var sindirim sıkıntısı çekmek istemiyorum. En sevdigin böcek? Uğur böceği diyim mi? yabancı dıl bılıyormusun? Ehh fena değil tabi pratik şart. para biriktiriyonmu Tatil için biriktiririm. varsa ne kadar biriktirdin Şuan kuruş yok valla bana borç verirmisinki Aylik bitti bile, ama kredi kartina daha elimi sürmedim getir post cihazını hangi tür çikolata seversin? Şu soruyu ben çorba diye anladım Tabiki bitter. Fakat çikolata düşkünlüğüm hiç yoktur. Daha çok taze hurma var ya onun değmişi çokalataya bin basar bana onu verin yeter. türkiyenin yüz ölçümü kaç? Türkiyenin gerçek yüzölçümü 814.578 kilometre karedir. İzdüşüm yüzölçümü ise 779.452 kilometre karedir. Aradaki fark (35.126) Türkiye'nin engebeli olmasından kaynaklanır.mış kopye çektim. kabul müdür? neden dünyanın 3te biri sularla çevrili ?