Intikamın hakedilebilir olduğunu düşünürüm.

Verilecek tepkiyi, izlenecek yolu kişilik belirler.

Bazıları yaşadıkları olaya verdikleri öfke dolu tepkiyi, kendilerine saklar ve sanki hiçbir şey olmamışçasına, intikam alacakları gün ve zamanı beklerler.

Unutmaz, her geçen gün intikam hislerini yaşadıkları haksızlığı hatırlayarak beslerler.

O gün geldiğinde günler, aylar yıllar geçmiş olabilmesine rağmen artık elime düştün, sıra bende, diyebilir kişi. Bu düşünceyle motive olmuş kişinin, en sonunda intikamını alması, alma isteği kadar olağan bir şey yok.

Vakti zamanında, bir avuç insanın taşla yaptığı bir saldırının üzerine, orduyla yürümek nefretin büyüklüğüne delildir.

Hakkaniyetsizlik ise pişmanlığa gebe, doğurmasa olmaz.

Hiçbir şey sebepsiz değil. Taraflar için getirisi de götürüsü de muhtemeldir. Hazırlıklı olmakta fayda görüyorum.

Vuku bulan durumun her iki forumun da lehine olabileceği kanaatindeyim. Düzeyli olmak şartıyla olumsuz dahi olsa karşılıklı etkileşimin faydasının olacağına inanıyorum.

Tarafların birbiri hakkındaki söylemleri devam ettikçe hareketlilik daha lezzetli sürdürülebilir.

Iki formun cereyan eden olaydan yansımaları, diğer forumlarca dikkate neden olup kazanıma dönüşebilir. Nitelik ya da nicelik fark etmeksizin bir miktar reklamın fayda sağlamasını olası buluyorum.

Rekabet iyidir, edin.

Bahse kişi kuvvetle muhtemel geçmişte, eyleme geçtiği için siz ise şu an haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz, her şeyden öne, mümkünse maruz kalınan davranışların nedenlerinin araştırılıp, konuşulmasını salık veririm.

Bazen yanlış anlamaların sebebiyet verdikleriyle beraber pişmanlık kaçınılmaz olabiliyor. Olmasın öyle.

Henüz olayları değerlendirme aşamasında değil ve gözlemliyorum, mümkün olursa tarafları bahse konu uzerinden bir miktar daha izlemek isterim.