EdLmaster Nickli Üyeden Alıntı
gecmıs olsun

yukarıda kısa kesmısdım ama diğer yorumları okuyunca bırkac karalamada ben yapmak istedim.

Esra`yı eskıden tanırım ama Surly( Burcu) ile pek muhabbetım olmadı. Esra kişilere ve insalara candan davranır. ama ucunda mutlaka birsey isteyecek olur.

Kendısı 2011 yılında hem ortağim olan hem beraber iş yaptiğimız bir arkadasımın Ex sevgilisi idi. Bununla beraber kendısı 2011 hazıran

Son Aktivitesi: 30 Haziran 2012 17:00
ayına kadar irc tabanli bir forumda Adrasteia nıkı ılee takılıyordu. Bununla beraber sunuda belirteyım kımsenın özel hayatı kımseyı ılgılendırmez . benım ve buradakı kısılerın asıl amacı ozel hayatı sorgulamak değil

ama su var Konuyu okuyan eğer (1 Kayıtlı üye ve 15 Misafir) kişi/ler varsa şunuda bilmelerını isterım gecmısdekı konular konusmalar ve buna benzer log ve benzerı seylerı hala pc`mde tutmaktayım bence saldırı hakaret gıbı seyler yapmak nıyetınız varsa bence daha zamanınız var biraz dusunun derım

Bakın yıne soyluyorum amacım asla tehdıt yada buna benzer seyler değil . yonetımden ve ozellıkle Teknık admın arkadasımızdan öncellıkle sunu yapmasını istiyorum. bu olayların soğumasına kadar gunluk yedeklerınızı alinız Ddos dan zıyade İndex atarlarsa hem Google uzerınde gerı kalır konu hemde onca emeğe yazık olur.
özellıkle rıcam forum yedeklerı gunluk alınsın ve forum guncellemesı yapilsın

keyıflı forumlar