Bu tür konulara pek dahil olmasam da ; Regex yaptıysa vardır bir bildiği. Durduk yere kimseye bir şey yapacak karakterde değil kendisi. Bahsi geçen şahıslar hakkında bir fikrim olmasa da bu tür şeylere ben "çocukluk" diyorum. Tehdit vari sözler, huzur bozmak adına yapılan eylemler, emeğe saygısızlık, dedikodu vb şeyler bana hep ağır işsizlik geliyor. Kimseyi yerme, eleştirme veyahut hakaret vari konuşma niyetinde de değilim fakat birilerinin arasındaki husumetten biz üyelerin etkilenmesi son derece rahatsız edici. Ki, dikkatimi çeken konularda sık sık rastladığım bir şahsın, tam da şuan bu konuda nickinin telafuz edilmesi, beni oldukça şaşırttı. Bilemiyorum ben yediğim kab bir kenara kırıntısını tattığım hiç bir masaya tükürmem. Bir yerden çıkarsam da şayet o yere birdaha girmem. Bu neresi olursa olsun, buna "misafir"üyelik de dahil. Sevmiyorsan takip etme, girme, uzak dur fakat gruplaşmalar o üye senin bu üye benim havası yaratmak gereksiz. Üyeler özgürdür, dilediği yerde takılabilir. Hal böyle olunca üyelerde napacağını şaşırıyor. Yöneticilerin bu tür şeylere kalkışması üyenin güvenini nasıl sağlar ki? Şahsen ben güven duymadığım ortamda bulunmam. Herkesin kendi tercihi. Geçmiş olsun diyelim.
Ben, hüznün sınırını geçeli çok oldu.