Ninova Nickli Üyeden Alıntı
Oncelikle Regex abimin o foruma saldirisi belki gec kaldi ya da onun deyisiyle kimsenin yanina kalmazdi yaptiklari yarina kalirdi. Yarina kalmis seyleri bugunlere tasimakta hakki var. Ancak bu yaptigi forumunuz adina degildir sahsidir ama ben onun bir kardesi olarak sahsim adina* bu yaptiginin ve yapacaklarinin arkasindayim.
Bahsi gecen forumda bunu kendilerine bu forum adina duzenlenmis bir saldiri olarak nitelendirmisler.
"Onde giden forumlardaniz "
Demisler.
Pardonda siz arkaniza bakiyorsunuz heralde arkanizdakilerden ondesiniz. Bir onunuze baksaniz forumunuzla ayni kulvarda yarismadiginizin farkina varacaksiniz da neyse!
Kalite hic bir zaman tesaduf degildir burada bulunanlar kalitelidir .Actiklari karalama konusundan sonra burayi okuduklarini biliyorum.
Onlara tavsiyem onlerine bakmalari.
Oyle yaninda dostuna ihanet edenleri bas koseye koymakla, yine ayni ihaneti edenlere foruma saldirtmakla rovans alinmaz.(Aslinda yaptiklari seyler amiyane tabirleri hak etse de bu nezih ortam bunu hak etmiyor)
Bu adam bunlari yapiyorsa bir kendinize bakin neden diyeceginize niye deyin ve ceki duzen verin kendinize.
Pek sanmiyorum ama belki icinizde birinin son insan kalan yani kiprasir da sozlerime kulak verir..
Gecmis olsun forumunuz, ancak seni boyle darbecikler yipratmaz guclendirir. Zira herkes bilir "Oldurmeyen aci guclendirir"
Biz daha da guclendik ve aile olduk..!
biz bir aileyiz